„Алтони“ ЕООД е основана на 13.06.1991 година в град Варна.

Основна дейност на фирмата е aвтосалон и автоморга за автомобили, микробуси, автобуси и камиони в с. Каменар.

Платен паркинг на  конкурентни цени за микробуси, автобуси и камиони в с. Каменар.

Управител на „Алтони“ ЕООД е Стоян Кирилов Стоянов.

        Алтони © ЕООД 2018